Tuoteryhmät

Valmistajat

Uutiset menneiltä vuosilta

 

Tälle sivulle on koottu tietoa Lilinellaan liittyvistä aiempina vuosina julkaistuista uutisista, kuten verkkokauppaan liittyvistä päivityksistä, tarjouksista, uusista tuotteista ym. Tällä sivulla on tiedotettu myös tapahtumista, joissa Lilinella on ollut mukana kuluneina toimintavuosinaan. Näitä ovat olleet mm. eläin- ja käsityöaiheiset näyttelyt sekä messut. Tämän sivun uutiset kattavat uutisia vuosilta 2012-2013. Tuoreimpiin, vuoden 2014 uutisiin, voit tutustua täällä.

 

VUOSI 2013

Joulukuu

Hei Lilinellan ystävä! Joulu on täällä ihan pian :) Syksy on ahkeroitu ja pian on aika ansaitun joulutauon. Lilinella viettää joululomaa ajalla 21.12.2013-6.1.2014. Tilauksia voi tänä aikana totta kai tehdä, mutta niiden toimitus siirtyy ensi vuoden puolelle. Jos olet nopea ja teet tilauksesi Lilinellan verkkokaupasta viimeistään torstaina 19.12, se ennättää sinulle vielä tämän vuoden puolella :) Tämä ei valitettavasti koske kuitenkaan tilaustyönä toteutettavia tuotteita. Niitä taiteilen jälleen joululoman jälkeen tammikuun puolella. Ihanaa joulun odotusta sinulle ja eläinystävillesi! *</:)

(16.12.2013)

Marraskuu

Lilinellassa on käynnissä Aarteenmetsästys jouluviikonlopun ajan 29.11-1.12.2013! Tehtävä: Etsi ja löydä Lilinellan verkkokaupan myyntituotteiden joukosta vähintään 5 kpl jouluisia kuvia kissasta ja koirasta. Kaikki metsästettävät kuvat ovat samanlaisia. Kun olet löytänyt kuvat, listaa tuotteiden nimet, joiden kohdalta kuvat löysit ja toimita lista niistä Lilinellaan tilauksesi yhteydessä tai sen jälkeen vaikkapa sähköpostitse osoitteeseen info(at)lilinella.fi tai tämän sivun yhteydenottolomakkeella. Löydettyäsi tarvittavan määrän aarteita olet oikeutettu saamaan jouluisen yllärin tilauksei yhteydessä.

(29.11.2013)

 

Hei! Eläinystävän seinäkalenteriin 2014 liittyvä valokuvaäänestys on nyt päättynyt ja voittajat vihdoin selvillä. Kilpailu oli tällä kertaa todella suosittu. Kaunis kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja kuvia tykkäämällä äänestäneille <3

 

Ylivoimaiseksi voittajaksi selvitti tiensä kuvassa poseeraava suloinen Niko-rotta. Hienosti hopealle ylsi Berninpaimenkoira Lilja. Paljon onnea Nikon ja Liljan omistajille. Saatte palkinnoksi valmiit seinäkalenterit, kun ne saapuvat painosta :)

 Muita eläimiä, jotka tullaan kalenterissa näkemään ovat seuraavat: Rottalapset, Degut Diiva, Cleopatra ja Usva, Maatiaiskissat Oskari ja Susu, Orava, Pukkaava Shettis, Charolaislehmä Jalokivi, Kreikanmaakilpikonna, Labradorinnoutaja Reeta ja pitkäkarvainen kääpiöluppakorvakani Daisy! Onnea myös kaikille teille, joiden eläinystävä pääsee mukaan kalenteriin :)

 Eläinystävän seinäkalenteri 2014 on mitä hauskin joululahjaidea. Pitäkäähän mielessä, kun teette lahjahankintoja ;)

 (14.10.2013)

Lokakuu

Hei! Muistatko, kun Lilinella toteutti vuosi sitten valokuvakilpailun, minkä avulla koottiin Eläinystävän seinäkalenteri kuluvalle vuodelle 2013? Kilpailu oli silloin kovin tykätty ja suosittu ja siksi vastaava kilpailu käynnistyy jälleen :) Nyt tavoitteena on koota kiva eläinaiheinen seinäkalenteri vuodelle 2014. Valmiissa kalenterissa tulevat esittäytymään erilaiset eläinlajit.

Halutessasi voit lähettää oman kuvaehdotuksesi (max 3 kuvaa per osallistuja) mukaan äänestykseen sähköpostitse osoitteeseen info@lilinella.fi tai lähettämällä kuvan Lilinellan Facebook-sivun viestitoiminnon kautta :) Kuvan tulee olla tarkkuudeltaan painokelpoinen, vaakasuuntainen ja värikuva. Huomioithan myös millainen tausta kuvassa on ;) Kuvan tulee olla sinun itse valokuvaamasi tai sinulla tulee muutoin olla oikeus kuvan käyttöön. Liitäthän mukaan eläimen lajin, rodun ja iän.

 

Kuvia kalenteriin kerätään eläinten viikon ajan, eli 10.10.2013 iltaan asti. Äänestyksessä mukana olevat valokuvat kootaan Facebookista löytyvään kuva-albumiin sitä mukaa, kun niitä toimitetaan äänestykseen. Mieleisiä kuvia voi äänestää Facebookissa tykkäämällä niistä 13.10.2013 asti.

 

Äänestäessäsi jonkin kuvan puolesta voit halutessasi kertoa minkä kuukauden kuvaksi kuva mielestäsi sopisi :) Mikäli löydät kuva-albumista "Decoupet eläintarrat 1 tai 2", jonkin kuvan, minkä tahtoisit mukaan tähän äänestykseen, niin kommentoi kyseiseen kuvaan esim. teksti "Tämä kuva mukaan äänestykseen".

 

12 eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa pääsee mukaan painettavaan kalenteriin (= 1 kuva per kuukausi). Kuitenkin sillä varauksella, että kalenteriin tulisi mahdollisimman monta eri eläinlajia eikä vain esim. koiria/kissoja :) Kahdelle kuvia toimittaneelle eläinystävälle, joiden kuvat ovat keränneet eniten tykkäyksiä, toimitetaan palkinnoksi valmis seinäkalenteri.

 

Ei siis muuta kuin penkomaan kuva-arkistoja. Tulethan sinäkin mukaan kilpailuun? :) Tästä kannattaa vinkata myös ystävälle ;)

 

Kilpailu alkaa ÄN-YY-TEE-NYT!! :)

 

 

 3.10.2013 

 

Hei! Lilinellan tuotekategorioita päivitetään parhaillaan. Nyt mieleiset tuotteet löytyvät helpommin ja nopeammin :) Valitse siis vain etusivulla eläinlaji, josta pidät ja sen alta löytyy tuotetyypeittäin lajiteltuna tuotteet. Aiemmin alakategoriat olivat ehkä hieman sekavia. Päädyin päivittämään tuotekategoriat saadun asiakaspalautteen perusteella. Toivottavasti Lilinellan verkkokaupassa on nyt mukavampi ja selkeämpi asioida :) Kategoriat on päivitetty, mutta muutamia kategoriakuvia puuttuu vielä. Ne on tulossa mitä pikimmiten paikalleen.

(30.9.2013)

 

Hei! Lilinellan toimitusehtoja on päivitetty. Toimituskulun hintaa laskettiin hieman ja se on nyt 5,00 € (sis. alv 24 %) tilattavien tuotteiden lukumäärästä tai koosta riippumatta. Kun tilaat tuotteita vähintään 25 €:lla, saat toimituskulut ilmaiseksi :) Huomoithan myös tarjouskampanjat, joita Lilinella tarjoaa säännöllisesti. Voit tutustua toimitusehtoihin tarkemmin oheisen linkin kautta tai sivun vasemmasta laidasta löytyvän osion kautta.

(28.9.2013)

 

Hei! Lilinellan syyskuun uutiskirje on juuri ilmestynyt :) Sinä joka olet tilannut uutiskirjeen, käyhän tsekkaamassa sähköpostisi tai kurkkaa kirje oheisesta linkistä. Kirjeestä selviää mitä kaikkea kivaa (mm. tapahtumia, tarjouksia ja uutuustuotteita) syksy tuo tullessaan Lilinellaan :)

 

Haluatko Sinäkin saada käyttöösi kivoja erikoistarjouksia ja alennuskoodeja Lilinellan verkkokauppaan? Haluatko saada tietoa Lilinellan uutuustuotteista ja tarjouksista ennen muita? Mikäli haluat pysyä ajan tasalla Lilinellaan liittyvistä asioista, tilaa Lilinellan Uutiskirje omaan sähköpostiosoitteeseesi tämän sovelluksenavulla. Voit tilata uutiskirjeen myös verkkokaupan etusivulta vasemmasta alalaidasta löytyvällä valikolla.

(21.9.2013)

 

SYYSARVONTA!!

 

Lilinella on kerännyt Facebookissa jo yhteensä 1234 tykkäystä ja tykkääjien määrä kasvaa jatkuvasti  Lilinella iloitsee tästä ja toteuttaa nyt kaikkien ystäviensä kesken kivan syysarvonan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaunis ja yksilöllinen kylttisetti, johon sisältyy 1 kpl Decoupet WC-kyltti sekä 3 kpl Decoupet pyyhekylttejä! Kaikkiin setin kyltteihin saa oman lemmikin kuvan sekä haluamansa tekstin ja pohjavärin. Palkinnon arvo on yhteensä 15,50 €.

 

Kilpailu on käynnissä ajalla 15.9-30.9.2013! Arvontaan pääset mukaan tykkäämällä Lilinellan Facebook-sivusta ja lähettämällä yhteystietosi Facebookista löytyvän arvontasovelluksen avulla. Kilpailuun voit halutessasi osallistua toki myös sähköpostitse. Otsikoi tässä tapauksessa sähköpostisi tekstillä “Syysarvonta” ja liitä viestiisi yhteystietosi mahdollisen palkinnon postittamiseksi.

 

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!!

(15.9.2013)

Syyskuu

Lilinella on mukana Kauppa&Galleria Tallin perinteisissä syysmyyjäisissä Espoossa 8.9 klo. 11-16. Tervetuloa silloin tutustumaan Lilinellan kivoihin eläinaiheisiin tuotteisiin :) Tarkempaa tietoa tapahtumasta löytyy täältä.

(1.9.2013)

 

Lilinella on mukana tänä vuonna Espoo-päivässä 31.8 ja osallistuu samalla Leppävaaran Raittikarnevaaleihin Kauppakeskus Sellon Viaporintorilla. Tämä on Lilinellan historian kolmas ulkomyyntitapahtuma. Tervetuloa mukaan markkinahumuun! Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

(10.8.2013)

Elokuu

Lilinella osallistuu 24-25.8 Rurokin kansainväliseen rotukissanäyttelyyn Vantaalla. Nähdäänhän silloin? :)

(1.8.2013)

 

Lilinellan kesäinen valokuvakilpailu on päättynyt ja onnellinen voittaja arvottu. Kesäkuvakilpailun voitti Minna Kylä-Utsuri toimittamallaan kivalla ja herkällä kuvalla, jossa pikku-pukki Tulppaani kuiskaa Eemeli-pojan korvaan salaisuuden :) Paljon onnea kilpailun voittajalle ja kiitos kaikille teille, jotka toimititte kivoja kuvia mukaan kilpailuun. (29.7.2013)

 Heinäkuu

Hei kaikki Lilinellan ystävät! :) Lilinella viettää ansaitusti pienen kesäloman ajalla 4-14.7.2013. Tilauksia otetaan vastaan totta kai myös loma-aikana, mutta niiden postitus siirtyy 15.7 alkavalle viikolle. Vastailen mahdollisiin viesteihin ja tuotekyselyihin myös lomalla, mutta kuitenkin mahdollisuuksien mukaan. Pientä viivettä siis saattaa esiintyä.

 

Lilinella on kovin iloinen alkavasta lomasta ja toivottaa myös Sinulle ja eläinystävillesi oikein ihanaa ja aurinkoista kesää! :)  (3.7.2013)


Hei kaikki Lilinellan ystävät! Lilinella on kerännyt Facebookissa upeat 1100 tykkäystä ja sen kunniaksi nyt käynnistyy kiva ja odotettu kesäinen valokuvakilpailu! Valokuvakilpailun teemana on tällä kertaa ”Minun ja eläinystäväni kesä”.

 

Ota siis valokuva eläinystävästäsi (mielellään ulkona) ja liitä kuvatekstiksi lyhyt muutaman lauseen kertomus, jossa kuvailet vapaamuotoisesti sinun ja eläinystäväsi kesää esim. mitä kesään kuuluu, mitä hauskaa touhuatte yhdessä lomalla, hauskin/hienoin eläinystävääsi liittyvä kesämuisto jne. Kerro myös eläinystäväsi laji/rotu ja ikä.

 

Kilpailukuvassa voi näkyä useita eläimiä ja halutessasi myös sinä itse voit poseerata eläinystäväsi kanssa. Voit osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla.

 

Lähetä kilpailukuvasi Lilinellaan Facebookin viestitoiminnon kautta tai s-postitse osoitteeseen info@lilinella.fi. Kilpailukuvia voi toimittaa Lilinellaan 28.7 asti. Kilpailukuvat julkaistaan Lilinellan Facebook-sivulla, jossa on mahdollista tykätä suosikkikuvistaan. Kuvakilpailun lopuksi arvotaan kymmenen eniten tykätyn kuvan kesken kiva ja eläimellinen yllätyspalkinto.

 

Jos sopivaa kilpailukuvaa ei vielä löydy, niin sen ennättää vielä oikein hyvin napata. Ei siis muuta kuin kameran akut latautumaan ja ulos valokuvaamaan :)

 

Paljon onnea kaikille kesäiseen kilpailuun! :)Onnistuneimpia otoksia Lilinella mielellään hyödyntäisi kilpailun jälkeen myös tuotteiden kuva-aiheina esim. kylteissä, tauluissa, korteissa, tarroissa jne. Ilmoitathan kilpailukuvan/kuvien toimittamisen yhteydessä onko toimittamaasi kuvaa mahdollista hyödyntää Lilinellan tuotteissa: Voit luonnollisesti joko hyväksyä tai kieltää tämän :)  Huom! Mikäli annat luvan kuvan käyttöön, kuvan tulee olla sinun itse kuvaamasi. Kiitos kaunis! (3.7.2013)

 

♥♥ Hei eläinystävä! Lilinellassa on nyt KESÄALE!! Löydät Lilinellasta paljon ihania tuotteita Sinulle ja eläinystävällesi nyt kivaan tarjoushintaan. Saat lisäksi tilauksesi toimituskulut vain 2,50 €:lla 31.7.2013 asti! Nyt on siis mitä mainioin hetki täydentää omia lemmikkitarvikkeita tai vaikkapa kodin sisustustuotteita. Lilinellasta löydät myös kivoja lahjaideoita ystävälle. Tervetuloa tutustumaan! ♥♥

 

Tarjoustuotteisiin voit tutustua täällä (1.7.2013)

 

 

 

Lilinella osallistuu kesän aikana muutamaan kivaan tapahtumaan. Ensimmäinen niistä on SUROK:n, eli Suomen rotukissayhdistyksen järjestämä Suomen suurin kissanäyttely Helsingissä. Näyttely järjestetään 27-28.7.2013 Helsingin Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 C. Nähdäänhän siellä? :) (24.6.2013)

Kesäkuu

Lilinellan kesäkuun uutiskirje on juuri ilmestynyt :) Kaikki Uutiskirjeen tilanneet saavat käyttöönsä kivoja erikoistarjouksia ja alennuskoodeja Lilinellan verkkokauppaan sekä tietoa uutuustuotteista, tapahtumista ja tarjouksista ennen muita. Kaikki uutiskirjeen tilanneet saavat seuraavan Lilinellasta tehdyn tuotetilauksensa toimituskulut ilmaiseksi (norm. 5,50 €). Tilaa Sinäkin uutiskirje ja pysyt mukana menossa! Uutiskirje toimitetaan sinulle enintään kerran kuukaudessa ja voit halutessasi milloin tahansa peruuttaa tilauksesi. Tilaamalla uutiskirjeen 31.7 mennessä ja tekemällä tuotetilauksen 31.8 mennessä, saat käytttöösi toimituskuluihin liittyvän etukoodin.

 

Tilaat Uutiskirjeen kätevästi kirjautuessasi asiakkaaksi, etusivun vasemman alalaidan painikkeen avulla tai facebook-sovelluksen avulla. (24.6.2013)

 

Oikein hyvää, aurinkoista ja ennen kaikkea eläimellistä juhannusta kaikille Lilinellan ystäville! Pidetään hauskaa, rentoudutaan, nautitaan suomen kesästä, hyvästä ruoasta ja läheisten seurasta. Ja pidetään siinä ohella myös toisistamme ja eläinystävistämme huolta! ♥♥♥ (20.6.2013)

 

Toukokuu 

Lilinella osallistuu 25.5.2013 Tapiolan maalaismarkkinoille. (20.4.2013)

Huhtikuu 

Taidon ja käsityön viikon kunniaksi Lilinella toteuttaa kilpailun kaikkien ystäviensä kesken. Täältä löydät ohjeet kilpailuun osallistumiseen :)

 

Kilpailun säännöt: Lilinellan kotisivulle (www.lilinella.fi) on piilotettu 7 kirjainta. Sinun tehtäväsi on löytää ne, laittaa kirjaimet oikeaan järjestykseen ja muodostaa niistä suomalainen sana. Kirjaimet on piilotettu kotisivun vasemmasta laidasta löytyville tietosivuille. Vinkkinä, että kannattaa tutkailla otsikoita ;) Tunnistat piilotetut kirjaimet vihreästä väristä.

 

Tähän kilpailuun voivat osallistua kaikki Lilinellan Facebook-sivusta tykänneet ystävät, blogin lukijat, uutiskirjeen tilaajat ja/tai verkkokaupasta tilauksen tehneet suomalaiset yksityishenkilöt. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan eläinaiheinen tuotepalkinto. Kilpailuun voi osallistua Facebook-sovelluksen avulla tai postittamalla yhteystietonsa Lilinellaan sähköpostitse (osoitteeseen info@lilinella.fi) otsikolla "Kevätkilpailu".

 

Kilpailu on käynnissä ajalla 8-14.4.2013. Arvonta suoritetaan 15.4.2012. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajalle postitetaan arvonnan palkinto mitä pikimmiten kirjeitse. Lisätietoa kilpailusta saat tarvittaessa Lilinellan asiakaspalvelusta sähköpostitse. (7.4.2013)

 

Lilinella kutsuu sinut mukaan juhlimaan käsityön juhlaa! Vuosi 2013 on nimittäin käsityön juhlavuosi! Juhlavuoden taustalla ovat Käsi- ja taideteollisuusjärjestö Taito ry sekä Suomen käsityön museo. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Taito-järjestön perustamisesta ja 125 vuotta Suomen käsityön museon perustamisesta. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään lukuisia erilaisia tapahtumia ympäri Suomen.

 

Suurin ja tunnetuin tapahtumakokonaisuus lienee Taidon ja käsityön viikko, jota vietetään 8-14.4.2013. Monet käsityöläiset niin harrastajat kuin ammattilaiset järjestävät viikon aikana erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Niin myös Lilinella, joka ilolla toivottaa Sinutkin tervetulleeksi mukaan!

 

Viikon ajan verkkokaupassa on tarjolla mahtavia tarjouksia. Useita kivoja tuotteita on siis tarjolla tarjoushintaan :) Tämän lisäksi Lilinella tarjoaa viikon ajan kaikkiin tilauksiin toimituskulut ilmaiseksi! Nyt on siis mitä mainioin hetki hankkia pientä kivaa itselle, ystävälle tai lemmikille.

 

Tarjousten lisäksi Lilinella järjestää kivan kilpailun, minkä palkintona on eläinaiheinen tuotepalkinto. Tarkemmat kilpailuohjeet alapuolella. Taidon ja käsityön viikon aikana Lilinella osallistuu Flash mob-tapahtumaan sekä pyrkii lisäksi bloggaamaan ahkerasti ja samalla raottamaan Sinulle verhoa yrittäjän arkeen.

 

Tervetuloa mukaan! :)  (7.4.2013)

 

Hei! Oikein hyvää ja eläimellistä pääsiäistä! :) Olethan huomannut, että Pääsiäistarjouksena Lilinella tarjoaa toimituskulut kaikkiin tilauksiin hintaan 2,50 € 1.4 asti. Valikoimassa on myös erilaisia kivoja tuotteita tarjoushintaan :) Oletko löytänyt jo suosikkituotteesi tarjoustuotteiden joukosta? :)


Lilinella - Eläinystävän taide- ja lahjapuoti osallistuu Espoon yrittäjät ry:n järjestämään Minimessut-tapahtumaan. Kyseessä on yrittäjäjärjestön jäsentapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki alueen yrittäjät ja yrittäjien yhteistyökumppanit. Tapahtuman tarkoituksena on verkostoitua, esitellä omia tuotteita ja palveluita, etsiä ratkaisuja oman toiminnan tehostamiseen, luoda uusia businesskontakteja ja tavata vanhoja tuttuja sekä jäsenkollegoita. Tapahtuma järjestetään 18.4.2013 klo. 15-19 osoitteessa Innopoli 1, Tekniikantie 12, 02150 Espoo. Tervetuloa mukaan!

Maaliskuu

Hei! Oikein hyvää ja eläimellistä pääsiäistä! :) Olethan huomannut, että Pääsiäistarjouksena Lilinella tarjoaa toimituskulut kaikkiin tilauksiin hintaan 2,50 € 1.4 asti. Valikoimassa on myös erilaisia kivoja tuotteita tarjoushintaan :) Oletko löytänyt jo suosikkituotteesi tarjoustuotteiden joukosta? :) (26.3.2013)

 

Hei Sinä Lilinellan kanta-asiakas! Kiitoksena asiakkuudestasi saat kevätetuna 5 €:n alennuksen tilauksesi loppusummasta. Tarjous on voimassa ajalla 1.3-31.5.2013. Nyt on siis mitä mainioin hetki shoppailla Lilinellasta pientä kevätkivaa lemmikille, itselle, lahjaksi kevään aikana juhlivalle ystävälle, äidille tai muulle päivänsankarille :)

 

Saat alennuksen käyttöösi lisäämällä tilauksesi ostoskoriin etusetelikoodin KEVÄTETU :) Huom! Kun olet tekemässä tilausta Lilinellasta ja valinnut ostoskoriisi haluamasi tuotteet, klikkaa verkkokaupan oikeasta laidasta löytyvää ”Ostoskori”-painiketta ennen kuin siirryt kassalle. Ostoskorista löydät kohdan, jossa voit lisätä oheisen koodin tilaukseesi :)

 

Ps. Kanta-asiakkaaksi lasketaan asiakas, joka on tilannut Lilinellan verkkokaupasta vähintään kaksi erillistä kertaa! (28.2.2013)


 Tammikuu

Hei! Nyt se on vihdoin täällä - Lilinellan blogi :) Tervetuloa mukaan lukemaan tarinoita, ajatuksia ja oivalluksia käsityöyrittäjän arjesta :) Luodaan blogista yhdessä mielenkiintoinen ja mukava. Vinkkaathan blogista ystävällesikin? Kiitos ♥ http://lilinella.blogspot.fi/ (19.1.2013)

 

Hei! Lilinella on tänään ottanut käyttöön Uutiskirjeen :) Uutiskirjeen avulla tulen jatkossa tiedottamaan Lilinellaan liittyvistä ajankohtaisista uutisista, tuoteuutuuksista, tapahtumista ja tarjouksista. Uutiskirje toimitetaan sähköpostitse enintään kerran kuukaudessa. Mikäli haluat pysyä ajan tasalla Lilinellaan liittyvistä asioista, voit tilata Lilinellan Uutiskirjeen kätevästi Facebook-sovelluksen avulla :) Vaihtoehtoisesti voit lähettää s-postin (Liitä mukaan nimesi ja teksti "Tilaan uutiskirjeen") Lilinellaan osoitteeseen info@lilinella.fi. Mikäli olet kirjautunut Lilinellan verkkokaupan asiakkaaksi, voit tilata uutiskirjeen vasemmasta alareunasta löytyvän valikon avulla. Huomioithan, että Uutiskirjeen tilaus on mahdollista peruuttaa milloin vain! Pysytään yhteyksissä ♥ (16.1.2013)

 

Hei! Olethan huomannut, että Lilinellassa on useita kivoja tuotteita saatavilla nyt tarjoushintaan. Mukana on mm. kivoja ovikylttejä, pyyhekylttejä kylppäriin ja WC:n, kynttilöitä, joulutuotteita, keraamisia koriste-esineitä, säilytyslaatikoita, peilejä ja kissanpesiä :) Varaathan omasi ennen kuin loppuvat. Muista, että saat tuotteet tammikuun ajan ilman toimituskuluja :) http://www.lilinella.fi/prices-drop.php (11.1.2013)

 

Hei! Lilinella juhlii 10.1.2013 ensimmäistä syntymäpäiväänsä ja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan juhlimaan kanssaan. Juhlan kunniaksi Lilinella tarjoaa kaikkiin tammikuun aikana tehtyihin tilauksiin toimituskulut (norm. 5,50 €) ilmaiseksi! :) (1.1.2013)

 

Arvonlisävero muuttui 1.1.2013 alkaen 23 prosentista 24 prosenttiin. Lilinellan tuotteisiin on nyt päivitetty uusi arvonlisäverokanta. Muutamien tuotteiden hinta muuttui hieman, suurin osa säilyi kuitenkin ennallaan. Tehdyn inventaarion seurauksena löydät kivoja tuotetarjouksia "Tarjoustuotteet"-osiosta verkkokaupan etusivulta. (1.1.2013)

 

VUOSI 2012

KUUKAUSI     UUTINEN                                                                                                          
Tammikuu 

Verkkokauppa juhlii avajaisia! Tervetuloa kaikki eläinystävät shoppailemaan, viihtymään ja verkostoitumaan :) Lilinella tarjoaa avajaistarjouksena tammi-helmikuun ajan kaikille uusille asiakkailleen toimituskulut puoleen hintaan, eli maksat tilauksesi toimittamisesta nyt vain 2,5 €(10.1.2012)

 

Lilinella on nyt myös Facebookissa! Tule ja tutustu Lilinellan omaan Facebook-sivuun :) Sivun kautta voit olla kätevästi yhteydessä muihin Lilinellan asiakkaisiin, verkostoitua, vaihtaa mielipiteitä, antaa palautetta ja välittää toiveita. (10.1.2012)

 

Lilinella on mukana Suomen suurimman ja vanhimman rotukissayhdistyksen SUROK:n järjestämässä kansainvälisessä rotukissanäyttelyssä Helsingissä 14-15.1.2012. Tule mukaan tutustumaan tuotteisiin ja toimintaamme! Hymyillään, kun tavataan :) Lisätietoa näyttelystä:http://www.surok.fi (10.1.2012) (Kuvan lähde: Surokin Facebook-sivu)

 

Millaisia tuotteita Sinä toivoisit Lilinellaan? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Ehkä toiveesi toteutuu nopeammin kuin arvaatkaan :) Muiden asiakkaiden toiveisiin voit tutustua Toivelistan avulla. (10.1.2012)

 

 

Hei! Oletko kädentaitaja, taiteilija, askartelija, ompelija, näpertäjä, skräppääjä tai tuunaaja? Haluaisitko tienata osaamisellasi ja saada oman tuotteesi myyntiin Lilinellan verkkokauppaan? Lilinella etsii itselleen käsitöistä ja/tai taiteesta kiinnostuneita yhteistyökumppaneita, niin harrastelijoita kuin pienyrittäjiäkin. Toiveena on, että myyntiin tuleva tuote olisi eläinaiheinen, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Jos innostuit ja olet vähintään 15-vuotias, otathan yhteyttä Lilinellan asiakaspalveluun info@lilinella.fi, kiitos! :) Tästä mahdollisuudesta saa mielellään vinkata kaverillekin :) (24.1.2012)


 

Ystävänpäivä lähestyy! Muistathan, että Lilinellasta löydät paljon kivoja ja yksilöllisiä lahjaideoita ystävillesi - niin ihmisille kuin lemmikeillekin :) Huomioithan, että lahjasi ehtii postiin ajoissa, mikäli tilaat viimeistään 8.2.2012 :) Halutessasi saat tilauksesi lahjapaperiin paketoituna. Muistathan myös, että Lilinellan avajaistarjous - toimituskulut puoleen hintaan - on edelleen käytettävissäsi ;) (30.1.2012)


Helmikuu

Lilinellasta on saatavilla nyt myös Art & Ridersin kauniita eläinaiheisia sisustustauluja sekä taidekortteja :) Tervetuloa tutustumaan! (4.2.2012)


 

Lilinellalla on Facebookissa jo 60 tykkääjää! :) Iso kiitos kaikille tykkääjille. Ei muuta kuin tavoittelemaan ensimmäistä satasta! :) (10.2.2012)


 

Lilinellasta on saatavilla nyt myös Taidetassun kauniita eläin- ja kukka-aiheisia taidekortteja sekä seinäkalentereita :) Tervetuloa tutustumaan! (12.2.2012)


 
Lilinella - Eläinystävän taide- ja lahjapuoti toivottaa kaikille ystävilleen oikein ihanaa ja eläimellistä ystävänpäivää ♥ (14.2.2012)


 
Lilinellan tuotevalikoima laajenee :) Nyt saatavilla on myös Kylttipuodin kauniita, käsinmaalattuja ja eläinaiheisia ovikylttejä. Tervetuloa tutustumaan! (18.2.2012)


 
Hei! Lilinellan avajaistarjous, eli toimituskulut puoleen hintaan, on asiakkaiden käytettävissä vielä helmikuun loppuun asti! :) Vielä ehtii siis hyvin hankkia pientä kivaa itselle, ystävälle tai lemmikille :) (22.2.2012) 
Lilinellan verkkokaupan valikoimaan on nyt lisätty kauniita Art & Ridersinpääsiäiskortteja :) Sopivat hyvin myös muihin kevään juhliin. Lisäksi valikoima laajeni myös muiden saman yhteistyökumppanin taidekorttien osalta. Tervetuloa tutustumaan! :) (25.2.2012)


Maaliskuu

Lilinella - Eläinystävän taide- ja lahjapuoti osallistuu 3-4.3.2012 Kirkkonummella järjestettävään Uudenmaan rotukissayhdistyksen (URK) kissanäyttelyyn! :)Tarjolla on silloin paljon kivoja tuotteita eläinystäville, niin ihmisille kuin lemmikeillekin! Arpajaisetkin on tiedossa :) Tule siis ihmeessä moikkaamaan ja tutustumaan tuotteisiimme, jos olet paikalla ;) Nähdäänhän siellä? ;) Lisätietoa näyttelystä löytyy täältä: http://www.urk.fi/nayttelyt.html (22.2.2012)

 

(Kuvan lähde: Suomen Kissaliitto ry.)


 

Lilinellan yhteistyökumppaneiden määrä kasvaa :) Nyt saatavilla on myös Pete-Peikon tuotteita :) Tervetuloa tutustumaan! (5.3.2012)

 

Hei! Lilinella toteutti viime viikonlopun kissanäyttelyn yhteydessä arvonnan :) Suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Voittaja on nyt arvottu. Paljon paljon onnea Marika P. Mikkelistä! Kiva eläinaiheinen palkinto matkustaa pian luoksesi :)(7.3.2012)

 

Oikein hyvää naistenpäivää kaikille eläinystäville! :) (8.3.2012)

 

Lilinellaan on nyt lisätty Yhteisö-osio, jonka avulla myös niiden, jotka eivät käytä Facebookia, on mahdollisuus seurailla Facebookissa käytävää keskustelua ja tapahtumia :) (9.3.2012)

 

Lilinella tykkää sosiaalisesta mediasta ja löytyy nyt myös Galtsusta! :) (10.3.2012)

 

Lilinellalla on nyt 100 tykkääjää Facebookissa! Suuri kiitos kaikille tykkääjille! :) Lilinella tarjoaa kiitoksena pyöreän luvun saavuttamisesta kaikkiin uusiin tilauksiin 5 %:n alennuksen :) Hyödynnäthän tämän mahtavan tarjouksen pian, sillä se on voimassa vain rajoitetun ajan! (19.3.2012)


 

Lilinellan tuotevalikoima laajenee. Nyt saatavilla on myös Peikkolasten ihania eläinaiheisia lastenvaatteita ja asusteita. Tervetuloa tutustumaan :)  (24.3.2012)Huhtikuu

Lilinellan yhteistyökumppanien määrä ja tuotevalikoima laajenee jälleen :) Nyt saatavilla on myös Zyrifrostin kauniita ja persoonallisia koruja. Tuotevalikoimassa monenlaisia kaulakoruja ja korvakoruja. Saatavilla tilauksesta myös muita värejä :) Tervetuloa tutustumaan! (1.4.2012) 

Iloista ja leppoisaa pääsiäistä kaikille Lilinellan ystäville! :) (6.4.2012)Lilinella - Eläinystävän taide- ja lahjapuoti osallistuu 28-29.4.2012 Helsingissä järjestettäviin Pet Expo-messuihin. Mukana on monenlaisia ja kokoisia lemmikkejä, eläintarvikkeita, eläintenystäviä ja eläimellistä ohjelmaa. Nähdäänhän Pet Expossa? :) Huomioithan, että samalla lipulla sinulla on oikeus osallistua myös Kädentaito, Outlet expo ja Model Expo-messuille. Lisätietoa messuista löytyy täältä: http://web.finnexpo.fi/Sites2/PetExpo/Sivut/default.aspx (16.2.2012)

(Kuvan lähde:Pet Expon Facebook-sivu) 
Hei! Lilinella arpoo kaikkien Facebook-sivusta tykkääjien ja/tai verkkokaupasta tilauksen tehneiden kesken yhteensä 6 kappaletta vapaalippuja Pet Expoon (lisätietoa yläpuolella). Lippu oikeuttaa osallistumaan myös samanaikaisesti avoinna oleville Model-Expo, Outlet-Expo, Kädentaito- ja Lapsi-messuille. Voit osallistua vapaalippujen arvontaan Facebook-sivun yläreunassa olevan "Osallistu arvontaan"-sovelluksen avulla tai lähettämällä yhteystietosi Lilinellan asiakaspalveluun osoitteeseen info(at)lilinella.fi. Otsikoi viestisi tekstillä "Osallistun arvontaan". Onnea kaikille arvontaan! :)  (11.4.2012)
Kesäkuu

Hei! Lilinella - Eläinystävän taide- ja lahjapuoti iloitsee siitä, että on kerännyt Facebookissa jo yhteensä yli 250 ystävää :) Kiitoksena tästä Lillinella arpoo kaikkien Facebook-sivusta tykkääjien ja/tai verkkokaupasta tilauksen tehneiden kesken yhden eläinaiheisen tuotepalkinnon sekä kaksi etuseteliä verkkokauppaan. Voit osallistua Lilinellan kesäarvontaan (ajalla 26.6-9.7) Facebook-sivun yläreunassa olevan "Osallistu arvontaan"-sovelluksen avulla tai lähettämällä yhteystietosi Lilinellan asiakaspalveluun osoitteeseen info(at)lilinella.fi. Otsikoi viestisi tekstillä "Kesäarvonta". Onnea arvontaan! :)  

(26.6.2012)

Heinäkuu

Hei! Lilinella on mukana Suomen rotukissayhdistyksen (Surok) näyttelyssä kesäisessä Espoossa heinäkuussa :) Tervetuloa kaikki Lilinellan ystävät tutustumaan näyttelyssä Lilinellan myyntipöydän runsaaseen tuotevalikoimaan ja osallistumaan samalla kesäarvontaan, jossa on kiva eläinaiheinen palkinto! Tavataanhan näyttelyssä :) Lisätietoa näyttelystä löydät täältä: http://www.surok.fi/images/stories/media/SUROK_134_fi.pdf

(25.6.2012)

Elokuu

Hei! Postimaksut kallistuvat 1.8.2012 alkaen. Uudet ja ajan tasalla olevat postituskulut on päivitetty verkkokauppaan ja löydät ne "Toimitusehdot-osiosta". Jokaisen tuotteen kohdalla on nyt ilmoitettu postituskulut yhden tuotteen perusteella. Huomioithan, että hyvin usein samoilla postituskuluilla postittaa kuitenkin muutakin. Esimerkiksi tuote, joka juuri ja juuri ylittää paksuudeltaan kirjeeseen vaadittavan 3 cm:n ylärajan, mutta mikä painaa kuitenkaan selkeästi alle 250 g. Näin ollen kirjeen/paketin todelliset postituskulut voivat olla hieman pienemmät kuin mitä tilauksen yhteydessä ostoskorissa mainitaan. Lilinella maksaa aina takaisin asiakkaan maksamien ja todellisten postituskulujen erotuksen, kun erotus on enemmän kuin 1 euroa. Huomaathan myös, että postituskuluihin lisätään kiinteä toimitusmaksu 5 € kirjeen tai paketin koosta riippumatta ja se näkyy ostoskorissa samassa kohdassa kuin postituskulut. (1.8.2012)

Syyskuu

Hei! Lilinella iloitsee siitä, että on saanut Facebookissa jo yhteensä 500 ystävää :) Kiitos tästä kuuluu sinulle sivustamme tykkääjä! :) Tämän iloisen asian kunniaksi Lilinella arpoo kaikkien tykkääjien ja/tai verkkokaupasta tilanneiden kesken yhden kauniin ovikyltin (arvo 10 €). Ovikyltti koristellaan arvonnan voittajan toiveiden mukaisesti, eli voittaja voi valita kylttiin haluamansa tekstin, pohjavärin sekä kuva-aiheen :)

 

Voit osallistua Lilinellan syysarvontaan Facebookissa olevan sovelluksen (http://www.facebook.com/Lilinella?v=app_197602066931325) avulla. Voit halutessasi osallistua arvontaan myös postittamalla yhteystietosi Lilinellaan sähköpostitse (osoitteeseen info@lilinella.fi) otsikolla "Syysarvonta".

 

Kaikkien osallistujien tulee yhteystietojen toimittamisen lisäksi vastata kysymykseen: "Mikä Lilinellan tuotteista on suosikkisi?" Voit halutessasi valita myös useamman tuotteen, jos yhden tuotteen valitseminen on hankalaa :) Vastaaminen onnistuu kommentoimalla arvontaan liitettyä kuvaa Facebookissa tai liittämällä vastaus kysymykseen sähköpostiin yhteystietojen kanssa.

 

Arvonta on käynnissä kaksi viikkoa ajalla 10-23.9.2012. Arvonta suoritetaan 24.9. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajalle postitetaan arvonnan palkinto mahdollisimman pian kirjeitse. Lisätietoa arvonnasta saat tarvittaessa Lilinellan asiakaspalvelusta.Onnea kaikille arvontaan! :)

 

(10.9.2012)

 Lokakuu
Hei kaikki Lilinellan ystävät! Käynnissä olevan Eläintenviikon kunniaksi Lilinella tarjoaa kaikille ystävilleen uusiin tilauksiin toimituskulut puoleen hintaan (norm. 5 €) ajalla 5-10.10. Eläintenpäivän 4.10 ajan toimituskulut 0 €. Nyt on siis mitä mainioin ajankohta tutustua Lilinellan tuotteisiin ja hankkia pientä kivaa itselle, ystävälle tai lemmikille! Lilinellasta löydät varmasti ihania eläinaiheisia lahjaideoita vaikkapa lähestyvää joulua ajatellen :)

(4.10.2012)

Marraskuu
Hei kaikki Lilinellan ystävät! :) Lilinella - Eläinystävän taide- ja lahjapuoti osallistuu 10-11.11.2012 Helsingin Messukeskuksessa järjestettäviin Lemmikkimessuihin ja kutsuu sinut mukaan tapahtumaan :) Lilinella arpoo kaikkien verkkokaupas-ta tilauksen tehneiden ja/tai Facebook-sivusta tykkääjien kesken yhteensä 6 kappaletta vapaalippuja (arvo 15 €) Lemmikkimessuille. Arvonnan pääpalkintona on 2 kappaletta vapaalippuja, jolloin voittaja voi ottaa mukaansa messuille myös vaikkapa ystävän :) Loput 4 kappaletta lipuista arvotaan yksittäin, eli voit-tajia arvonnassa on yhteensä viisi.
Lemmikkimessut ovat osa Messukeskuksen Vihreä viikonloppu-tapahtu-maa. Vapaalippu oikeuttaa osallistumaan myös samanaikaisesti avoinna olevil-le Kädentaito-, Outlet Expo-, Metsä 2012- ja ELMA 2012-messuille. Yhdellä vapaa-lipulla on siis mahdollisuus nähdä ja kokea monelaista messumeininkiä!
Voit osallistua arvontaan postittamalla yhteystietosi Lilinellaan sähköpostitse osoitteeseen info@lilinella.fi otsikolla "Lippuarvonta" tai vaihtoehtoisesti Lilinellan Facebook-sivulta löytyvän sovelluksen avulla.
Arvonta on käynnissä ajalla 25.10-4.11.2012. Arvonta suoritetaan 5.11.2012 Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajille postitetaan arvonnan palkinto mitä pikimmiten kirjeitse. Lisätietoa arvonnasta saat tarvittaessa Lilinellan asiakas-palvelusta sähköpostitse: info@lilinella.fi tai puhelimitse 045-1191823 (arkisin klo. 16-21).
Onnea kaikille arvontaan!

 


(25.10.2012)

 
Hei! Lilinella toteutti arvonnan, jossa palkintona oli vapaalippuja tänä viikonloppuna Helsingissä järjestettäville Lemmikkimessuille. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille juuri ilmoitettu. Megapaljon onnea kaikille voittajille! :) Toivottavasti pääsette mukaan messuille! Mikäli et pääse osallistumaan essuille, niin ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, jotta voin arpoa lipun uudelleen, kiitos :) Messuista kiinnostuneita oli nimittäin aika paljon ja olisi sääli, jos vapaalippu jäisi käyttämättä. Kiitos paljon kaikille teille, jotka olitte mukana arvonnassa! Parempi arpaonni sitten ensi kerralla! :)

(5.11.2012)

 
Hei! Tästä päivästä alkaen muutamia Lilinellan tuotteita on esillä ja myynnissä myös OmniaShopissa Espoossa :) "OmniaShop on ekologisten ja kestävien tuotteiden ja palveluiden myynti- ja esittelytila sekä Omnian ja muiden oppilaitosten monialaisten opiskelijoiden oppimisympäristö." Löydät lisätietoa OmniaShopin kotisivulta : http://www.omnia.fi/Resource.phx/osio/osio-innoomnia/palveluverkostot/omniashop.htx ja Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/pages/OmniaShop/306470169381262?fref=ts(6.11.2012)
 
Hei! Tärkeä info Sinulle Lilinellan ystävä! Olen tänään päivittänyt Lilinellan verkkokaupan toimitusehtoja seuraavasti:


Tästä päivästä alkaen toimitusmaksu on vakio 5,50 € tilattujen tuotteiden määrästä tai koosta riippumatta. Helposti särkyviin (esim. keramiikasta tai lasista valmistettuihin), erilliskäsittelynä toimitettaviin tuotteisiin lisätään 1 €:n lisämaksu. Tuotteisiin ei enää lisätä erillisiä postituskuluja, vaan kaikki kulut sisältyvät nyt toimitusmaksuun! Tämä selkeyttää tilauksen tekemistä ja tekee shoppailusta myös sinulle edullisempaa :)

Huom! Tilatessasi tuotteita vähintään 25 €:n arvosta, saat tilauksesi toimituskulut ilmaiseksi! (Tarjous on voimassa 31.12.12 asti, tämän jälkeen vastaava summa on 50 €). Nyt on siis mitä mainioin hetki tutustua Lilinellan tuotevalikoimaan ja shoppailla pientä kivaa pukinkonttiin ♥ ♥

(22.11.2012)
Joulukuu
Wautsi wau, Lilinella on kerännyt Facebook-sivulleen yhteensä jo 800 tykkäystä. Ihan mahtavaa! Kiitos kaunis kaikille Lilinellan ystäville sivun tykkäämisestä ♥ Tämän ja lähestyvän joulun kunniaksi Lilinella toteuttaa kivan jouluarvonnan ja arpoo kaikkien Facebook-tykkääjien ja/tai verkkokaupasta tilanneiden kesken kaksi palkintoa: yhden kauniin joulaiheisen ovikyltin sekä 5 kpl kauniita käsintehtyjä kaksiosaisia joulukortteja (sis. kirjekuoren).

Arvonta on käynnissä ajalla 10-16.12.2012. Arvontaan pääset Lilinellan Facebook-sivulta löytyvän sovelluksen avulla tai sähköpostitse. Otsikoi tässä tapauksessa s-postisi tekstillä “Jouluarvonta” ja liitä viestiisi yhteystietosi mahdollisen palkinnon postittamiseksi.

PALJON ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!

(9.12.2012)
 
Hei! Lilinellan tuotevalikoimaan on tulossa kiva eläinaiheinen seinäkalenteri vuodelle 2013. Ideana on, että se toteutetaan yhteistyössä Lilinellan ystävien kanssa. Kalenterissa tulevat esittäytymään eri eläinlajit.
Lilinellan Facebook-sivulla olevaan kuva-albumiin kootaan valokuvia, joita on mahdollisuus äänestää kalenterin kuviksi. Halutessasi voit lähettää oman kuvanehdotuksesi osoitteeseen info@lilinella.fi tai toimittaa sen Facebookin kautta. Kuvan tulee olla tarkkuudeltaan painokelpoinen, vaakasuuntainen ja mielellään värikuva. Lisäksi kuvan tulee olla sinun itse valokuvaamasi tai sinulla tulee muutoin olla oikeus kuvan käyttöön. Liitäthän viestisi mukaan eläimen lajin/rodun ja iän.
Äänestys tapahtuu facebook-sivulla ja on käynnissä 16.12.2012 asti. Kuvia äänestykseen voi toimittaa äänestyksen päättymiseen asti. Jeps, ei muuta kuin tulkaahan mukaan äänestykseen, niin saadaan koottua kiva ja toiveiden mukainen kalenteri ensi vuodelle! <3 Valmis kalenteri on tilattavissa Lilinellan verkkokaupasta näillä näkymin tammikuun alussa :) (9.12.2012)

Päivitetty 15.3.2014


Ostoskori  

Ei tuotteita

Toimituskulut 0,00 €
Veron osuus 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Sis. alv 24% (second hand 0%)

Ostoskori Kassalle

Tarjoustuotteet

Tällä hetkellä tuotteita ei ole tarjouksessa

Uudet tuotteet

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole uusia tuotteita saatavilla. Todennäköisesti pian kuitenkin on. Palaathan siis pian uudelleen? :)

Uutiskirje